Известие

Collapse
No announcement yet.

Има ли 155-ца с падащи облегалки на задните седалки?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
    защо се занимаваш с глупости . Моя 200/140 го дакарах хванат с ластици и мекото надолу към колата. И милиетър не мръдна по време на транспорта.
    Иначе и моя ски отсек е зает от басче за отворен обем. Седалките не падат, освен ако не им отвиеш болтовете!
    Ванка аз трябва да го возя 50 км и да мине през половин София,карулката Перник и така.

Моя ски отсег пък е затапен от газовата бутилка.
    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Леле, леле, конструкторите в Италия ако разберат за какви цели се ползват Легендите...
      Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Max Покажи съобщение
        Леле, леле, конструкторите в Италия ако разберат за какви цели се ползват Легендите...
        Тези на 155 отдавна са се възнесли.

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
          защо се занимаваш с глупости . Моя 200/140 го дакарах хванат с ластици и мекото надолу към колата. И милиетър не мръдна по време на транспорта.
          Иначе и моя ски отсек е зает от басче за отворен обем. Седалките не падат, освен ако не им отвиеш болтовете!
          много си прав колега.Просто ги вържи хубаво и всичко е точно .И по внимателно с шофирането де Знаеме,че алфичките са бързи, но ..
          94' Alfa Romeo 155 1.7 Twin Spark sigpic

Comment

[QUOTE=Furious 155. Седалките не падат, освен ако не им отвиеш болтовете![/QUOTE]

Или с кози крак може да ги пуснеш
            155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

....

това за козия крак има логика обаче найстина не падат пустите седалки, обемистите (дълги ) товари ги вкарвам през някое от задните стъклаи стърчат от страни, опасно е приу разминавае да не отнесеш някого ама ... кво да се прави товара е по важен на пасат2 също му се свалят седалките и става достатъчно голям, че и ковчег да сложиш вътре
              sigpicалфа ромео 155 TS 2.0 8V настояща
              Suzuki GSXR 750 W настоящ
              Kawasaki KZ 440A вече бивш

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                Аз обмислям да се пробвам да вкарам матрак 90/200см в 155 ,ако успея ще снимам да ви покажа.

Аз съм вкарвал 90 на 190
                и влиза като у дома си. От Пазарджик до София си го закарах, че не ми се спеше на гадния дюшег в общежитието.

Та предните седалки мнооого напред и караш като 1волаче.Седалката и облегалката напънати в матрака и си разчекнат като жаба.

Ужас направо

Хората ме гледаха страшно странно даже на бензиностанцията като спрях бензинджията ме изгледа като слизах от колата.
                sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Първоначално публикувано от The_Game Покажи съобщение
                  Аз съм вкарвал 90 на 190
                  и влиза като у дома си. От Пазарджик до София си го закарах, че не ми се спеше на гадния дюшег в общежитието.

Та предните седалки мнооого напред и караш като 1волаче.Седалката и облегалката напънати в матрака и си разчекнат като жаба.

Ужас направо

Хората ме гледаха страшно странно даже на бензиностанцията като спрях бензинджията ме изгледа като слизах от колата.
                  Но тогава нямаше газова нали?
                  Че се позагледах и не мисля,че ще влезе заради бутилката н Агу-то.

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                    Но тогава нямаше газова нали?
                    Че се позагледах и не мисля,че ще влезе заради бутилката н Агу-то.

Сваляш газовата и го караш на бензин. Или го пращаш по еконт за 20лв.
                    sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

за протокола
                      в Епер-а се предлагат такива седалки
                      следователно трябва да има такава 155-ца

Comment

А на дедрата не падат ли седалките,на делтата падат,и на 146 и 145 май падаха.Ако пантите могат да се сменят може и да си направим падащи седалки на 155,като са толкова мега реър.
                        Alfa 155 1.7,1.8 ex
                        Alfa 166 2.4 3 ex
                        155 1.8 MY 95 sport

Comment

Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
                          А на дедрата не падат ли седалките,на делтата падат,и на 146 и 145 май падаха.Ако пантите могат да се сменят може и да си направим падащи седалки на 155,като са толкова мега реър.
                          nа дедра седан е много рядка екстра
                          иначе всички комбита са с падаща
                          принципно може разбира се

Comment

Първоначално публикувано от голямата риба Покажи съобщение
                            nа дедра седан е много рядка екстра
                            иначе всички комбита са с падаща
                            принципно може разбира се
                            е що па Дедра седан да е рядка екстра ,инак седалките и падат,да
                            Alfa 155 1.9TD '97 EX
                            Alfa 166 2.4 JTD EX
                            Alfa 156 2.4 JTD

Comment

Working...
                            X